Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Μελέτη για τα Τέλη αεροδρομίων

Μελέτη για τα Τέλη αεροδρομίων
Συγκεκριμένη μελέτη κόστους-οφέλους για το ζήτημα των Τελών των αεροδρομίων θα γίνει το προσεχές διάστημα από το υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών προκειμένου να ληφθούν υπόψη όλες οι παράμετροι που σχετίζονται με το θέμα (τουρισμός, πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων περιφερειακών αεροδρομίων, θέματα ανταγωνισμού, θεσμικό πλαίσιο της Ε.Ε, κ.λπ.).
Τα Τέλη αεροδρομίων καθώς και η ανάγκη χάραξης συνολικής στρατηγικής αερομεταφορών με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης, ήταν τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν χθες κατά τη διάρκεια συνάντησης του
υπουργού Ανάπτυξης και Υποδομών, Κωστή Χατζηδάκη και της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Aθηνών-Αττικής Α. Βασιλικό, τον αντιπρόεδρο της αεροπορικής εταιρείας Aegean Ε. Βασιλάκη και τον εκπρόσωπο της Ολυμπιακής Αεροπορίας Γ. Κουλούρη.
Οι αερομεταφορές, «βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης, προσθέτοντας ότι «σύντομα θα παρουσιάσουμε συγκεκριμένα στοιχεία γι' αυτή τη στρατηγική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου