Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Κεδίκογλου: Δεν έχει όρια η πολιτική σχιζοφρένεια του Α. Τσίπρα

Για πολιτική σχιζοφρένεια του Α. Τσίπρα που δεν έχει όρια, κάνει λόγο ο Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη, κατά την οποία ο Α. Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλου και του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλη, χαρακτηρίζοντάς τους «τρόικα εσωτερικού» και «μοιραία τριανδρία».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι από τη μία προωθούν με όλες τους τις δυνάμεις το λόμπι που θέλει τη χώρα εκτός ευρώ και από την άλλη ορκίζονται στο όνομα της ευρωπαϊκής της πορείας.
«Οι Έλληνες γνωρίζουν καλά και δεν συγχωρούν τα “φετίχ” του κ. Τσίπρα. Ας ξέρει ο κ. Τσίπρας ότι η
κυβέρνηση και οι Έλληνες πολίτες θα εμποδίσουν την πέμπτη φάλαγγα της δραχμής να πετύχει το στόχο της», πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου.
Μιλώντας απόψε σε ανοιχτή συγκέντρωση, στην πόλη της Κατερίνης, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και τους κυβερνητικούς εταίρους, χαρακτηρίζοντάς τους «τρόικα εσωτερικού» και «μοιραία τριανδρία».
“Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των πολιτικών επιλογών της τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά. Για την αποτροπή της ορατής και οριστικής χρεοκοπίας και της εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη. Γιατί εκεί μας οδηγεί η τριάδα του Μνημονίου. Εκεί μας οδηγούν ο κ. Σαμαράς – ο Πρωθυπουργός της δραχμής – και οι συνένοχοι στο έγκλημα – ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας
Κόντρα και για την Αγροτική
«Ο μόνος σε ολόκληρο τον κόσμο, που δεν έχει καταλάβει ότι η χώρα χρειάζεται ισχυρό τραπεζικό σύστημα και μεταρρυθμίσεις, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποί οπαδοί της δραχμής. Θα μπορούσαν σε άλλο πλανήτη να διεκδικούν Nόμπελ Oικονομίας», αναφέρει εξάλλου ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ.
Μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση του κόμματός για την Αγροτική Τράπεζα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε την αγανάκτησή του γιατί όπως είπε: «βρισκόμαστε μπροστά σε μια διαδικασία εν κρυπτώ εκποίησης και λεηλασίας του δημόσιου πλούτου, καταστρατήγησης στοιχειωδών κοινοβουλευτικών διαδικασιών και μπροστά σε ένα μεγάλο σκάνδαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου