Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Ο Ο. Βουδούρης κλείνει το μάτι στην Κουμουνδούρου



Σε νέα συνολική αμφισβήτηση της στρατηγικής που ακολουθεί ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης προέβη με χθεσινή του παρέμβαση ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Οδυσσέας Βουδούρης, κλείνοντας για πρώτη φορά και το μάτι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Real, ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. διαφώνησε ευθέως με τη στρατηγική της συνεννόησης του κόμματος με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, όπως αυτή έχει αναπτυχθεί σε διάφορες φάσεις τον τελευταίο καιρό, ενώ την ώρα που ο Φώτης Κουβέλης έχει ανοίξει μέτωπο σφοδρής αντιπαράθεσης
με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Α. Τσίπρα, ο Οδυσσέας Βουδούρης ζήτησε να διατηρηθούν οι γέφυρες με την Κουμουνδούρου.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε καμία σύμπραξη με τη χρεοκοπημένη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Οταν κάνει ουσιαστική ανανέωση στην ηγεσία του, τότε μπορούμε να μπούμε σε διαπραγματεύσεις. Οι γέφυρες όμως του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διατηρηθούν»” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια συνέντευξη έκανε λόγο για καθυστερήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης στο ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου και διαφώνησε με τη θέση «πρώτα η εξασφάλιση των μέτρων και μετά η διαπραγμάτευση». «Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε μια τακτική που λέει “εφαρμόστε τους όρους του δεύτερου Μνημονίου και μετά θα συζητήσουμε για επαναδιαπραγμάτευση”. Αυτά γίνονται ταυτόχρονα» δήλωσε χαρακτηριστικά. Είπε ακόμη ότι πρέπει να υπάρξουν κόκκινες γραμμές ως προς το ενδεχόμενο περικοπών σε μισθούς και συντάξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου