Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στο Ζυγός

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στο Ζυγός
Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε, τα ξημερώματα η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή μεταξύ Ζυγός και Κρυονερίου Καβάλας. Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12 το βράδυ, ενώ κινητοποίησε ολόκληρη την δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καβάλας.
Όπως δήλωσε στο ENA CHANNEL και ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Παναγιώτης Ντικούδης (ο οποίος βρέθηκε στον τόπο της πυρκαγιάς), στην αρχή κατέφτασαν στην
περιοχή 2 πυροσβεστικά οχήματα από την Καβάλα, ενώ αμέσως μετά κατέφτασαν δυνάμεις και από την Ελευθερούπολη, την Χρυσούπολη και την Δράμα, με αποτέλεσμα να έχουν ριχτεί στην μάχη με τις φλόγες 6 πυροσβεστικά οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα των 7 ατόμων, η Διασωστική Ομάδα Καβάλας και ο Ερυθρός Σταυρός (συνολική δύναμη 30 ατόμων). Μέχρι και τις 3:30 τα ξημερώματα η φωτιά έχει κάψει περίπου 30 στρέμματα με πουρνάρια (σε μια αρκετά δύσβατη περιοχή), ενώ παρά τους αρχικούς φόβους ότι θα χρειαστεί και η επέμβαση πυροσβεστικών αεροσκαφών με το πρώτο φως της ημέρας, η πυρκαγιά κατασβέστηκε σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου