Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Αντισημιτική παράνοια από τον άνθρωπο που χαρακτήριζε την Παπαχρήστου “ρατσίστρια”.

Ο κύριος Κουράκης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που κληρονόμησε ο Αλέξης Τσίπρας από το μακρύ χέρι του γερμανοτραφούς εκσυγχρονισμού, τον Α. Αλαβάνο, προέβει σε ένα αντισημιτικό παραλήρημα με στόχο τον Αλέξη Τσίπρα και τη Ρένα Δούρου, επειδή έκανε το “έγκλημα” να συνηγορήσει στην συνάντηση του Τσίπρα με τον πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρεζ.
Μπορεί ο κύριος Κουράκης να συμπλήρωσε επάξια την ελληνόφωνη ΚουΚλουξΚλαν (Καπραλοκουβελοκουράκης) στο κυνήγι μαγισσών με αφορμή το κακόγουστο ανέκδοτο που αναπαρήγαγε η αθλήτρια Παπαχρήστου, ενέργεια που θα έμενε στην σφαίρα της γραφικότητας, μέχρι χθες.
Φαίνεται όμως ότι η λευκή κουκούλα έχει βαφτεί για τα καλά με το ροζ του αριστερισμού,
που εφηύραν κάποιοι γερμανοί ώστε να συνεχίσουν να σφάζουν άμαχους Εβραίους αφού το μουστάκι

του Αδόλφου δεν “πούλαγε” μετά την αποκάλυψη των θηριωδιών.
Η αυτονόητη ενέργεια του Αλέξη Τσίπρα ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο ενός δημοκρατικού πολιτεύματος, θα μπορούσε να “καταδικαστεί” μόνο με ρατσιστικές κραυγές. Προφανώς ο κύριος Κουράκης ενοχλείται από την δημοκρατία γι’ αυτό και προτιμά την σύμπλευση ρητορείας με καθεστώτα τύπου Σαουδικής Αραβίας, των “επενδυτών” του Κατάρ, τους μουλάδες του Αφγανιστάν και τους Χομεϊνήδες που επίσης θεωρούν το Ισραήλ “κράτος δολοφόνο”.
Ένα φρικτό παραληρηματικό ιδεολόγημα, όπως τα “καράβια ελευθερίας”, που αποπλέουν από τα κατεχόμενα εδάφη της Αμμοχώστου όπου φασιστικοι στρατοί τελούν ακόμα και σήμερα γενοκτονίες, αλλά για τα σφαγμένα παιδιά της Κύπρου, δεν περισσεύει ούτε ένα δάκρυ.
Περισσεύει όμως η “ιερά οργή” για το κράτος που αποτελείται από επιζώντες του ολοκαυτώματος, από εργάτες και αγρότες αφού κανένας πλουτοκρατης δεν θα άφηνε τις βίλες του στο Μανχάταν για να πάει στην άνυδρη έρημο του “καταραμένου Ισραήλ”.
Αντίθετα, για τον επίσης “Εβραίο” Σόρος και την δράση του δεν θα ακούσετε ούτε έναν ψίθυρο καταδίκης. Αυτός βλέπετε πληρώνει κάτι “μαχόμενους αριστεριστές”. Άσε που ήταν και από τα πρωτοπαλίκαρα των ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Σήμερα και αυτός καταδικάζει το “δολοφονικό κράτος του Ισραήλ”, παρέα με τους ομοϊδεάτες του κυρίου Κουράκη. Ορμώμενος προφανώς από “καλές προθέσεις”.

Ε. Σαμουήλ

 olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου