Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Π. Ψωμιάδης: «Όχι» νέα εισπρακτικά μέτρα»

Την επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπιστούν άμεσα από την κυβέρνηση τα προβλήματα της καθημερινότητας εκφράζει με επιστολή του στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
«Είναι απαραίτητο κ. πρωθυπουργέ να επιταχύνετε το βηματισμό της κυβέρνησης, να προχωρήσετε σε εκείνες τις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές που θα βάλουν τέλος στον εφιάλτη της αβεβαιότητας και θα φέρουν πίσω στη χώρα αυτή την ελπίδα», τονίζει στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό ο κ. Ψωμιάδης και υπογραμμίζει ότι «πρέπει να
υπάρξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για έξοδο από την κρίση και όχι νέα εισπρακτικά μέτρα. Η συνταγή αυτή απέτυχε».
«Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες, θα πρέπει οι υπουργοί να δώσουν προτεραιότητα στα προβλήματα της καθημερινότητας όπως την ασφάλεια των πολιτών, την Υγεία που καταρρέει, την κοινωνική πολιτική, την Aυτοδιοίκηση που είναι παρατημένη εδώ και δύο χρόνια, με τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, των μικρομεσαίων, του αγροτικού κόσμου, της νεολαίας», επισημαίνει στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης. «Πρέπει πάση θυσία να διαφυλάξουμε την κοινωνική συνοχή, να μείνουμε ενωμένοι. Και εφόσον λειτουργήσει το κράτος με σεβασμό προς τους πολίτες, τότε έχουμε ελπίδες να αντιμετωπίσουμε πραγματικά και την κρίση χρέους», καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου