Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Συνάντηση του Βουλευτή Καβάλας Γιάννη Πασχαλίδη με την Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.


 
Γιάννης Α. Πασχαλίδης
Βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
7ης Μεραρχίας 41, Τ.Κ. 654 03, Καβάλα
Τηλ. 2510833310, Fax 2510833321
Email: g.pasxalidis@parliament.gr

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012,

Την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012, ο Βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε με την Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.
Η ανάπτυξη των κατάλληλων υποδομών ώστε να αποτελεί ο Νομός Καβάλας ανερχόμενο τουριστικό προορισμό και η παράλληλη προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως ο Θρησκευτικός, ήταν τα κύρια θέματα συζήτησης με την κ. Υπουργό.
Έγινε επίσης αναφορά στο πιλοτικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης της τουριστικής κίνησης στη χώρα μας, με τη χορήγηση αδειών εισόδου (Visas) σε υπηκόους τρίτων χωρών προερχόμενων
από την Τουρκία. Το πρόγραμμα αυτό εφαρμόζεται στην Ελλάδα με τη σύμφωνη γνώμη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αφορά τα νησιά Ρόδος, Κως, Σάμος, Χίος και Λέσβος. Ζητήθηκε να εξεταστεί το ενδεχόμενο επέκτασης του προγράμματος και σε άλλες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, όπως αυτή του Νομού Καβάλας.  
Η παρακολούθηση των παραπάνω θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Τουρισμού, θα συνεχιστεί σε συνεργασία με τον Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Λιάσκο Τάσο.

Σήμερα, ο κ. Πασχαλίδης συναντήθηκε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Ρουπακιώτη Αντώνη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την γνωστοποίηση της πρόθεσης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για συγχώνευση των Ειρηνοδικείων Παγγαίου και Χρυσούπολης στο Ειρηνοδικείο Καβάλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου